Model voor een dag
Ervaar wat het is om model te zijn
Make my day!
Fotomodel »» Informatie »» Model for a day
Als je zit te chatten op facebook en er wordt gevraagd van een fotoke door te sturen, zal je dan een lelijke foto versturen, zelf gemaakt met een webcam of gsm? Of stuur je een perfekte foto? Ik denk dat de keuze snel gemaakt is...
-

-

before
Before and after
Twee voorbeeldfoto's (en het is echt dezelfde persoon!)
after

Als beginnend model heb je een portfolio nodig. Dit zijn je beste portretfoto's die je naar model-agentschappen kan sturen, maar daarover gaan we het hier niet hebben.

Model for a day

Jongens willen soms een echte fotoshoot meemaken, zonder model te willen worden. Dit is mogelijk: je kiest de lokatie en de setting (onderwerp, accessoires, enz). Welk soort foto's genomen wordt beslis je zelf. Alles is mogelijk: foto's binnen of buiten, tijdens het sporten,...

Er is altijd begeleiding mogelijk (je kan iemand meebrengen). Ook fotoshoots in groep zijn mogelijk (bijvoorbeeld sportclub, enz).

Er zijn geen kosten (behalve in de winter: verhuur van een fotostudio). Je bekomt de bewerkte foto's binnen de week via mail (een dertigtal foto's voor een fotoshoot avn één à twee uur).

Je moet dus zeker geen model zijn als je een paar goede foto's wenst. Een aantal mensen die ik gefotografeerd heb, hebben later de stap gezet en lopen bijvoorbeeld catwalk in discotheken.

Neem eerst contact op via e-mail, en dan maken we een afspraak (de fotosessies zijn gratis). Fotoshoots gaan liefst door in het week-end (in volgorde van inschrijving).

Waarom zou je genoegen nemen met een foto dat "ongeveer" goed is, terwijl het ook perfect had gekund?

Ik beschik over een eigen mobiel fotostudio, zodat er foto's in alle omstandigheden genomen kunnen worden (vooraf aanvragen!). Er moet enkel electriciteit voorzien zijn.